Робота в Українi

Робота в Українi

24 Дек 2018

Сьогодні "високооплачувана робота" — це, здебільшого, про IT. Люди вірять: якщо ти програміст, то можеш собі дозволити купити що завгодно. Замість звичайного офісу в тебе квест-кімната з приставками, кафе і залом для йоги. А десь там, в перервах, ти встигаєш попрацювати, займаючись при цьому улюбленою справою!

Насправді так живуть лише 10% айтішників. Але є хороша новина — щоб досягти такого рівня не обов'язково бути генієм. Необхідно постійно вдосконалюватися. Різнопланової розвиток — запорука успіху в айті, тому що крім Hard Skills тут є ще й Soft Skills: наполегливість, командна робота і найважливіший каталізатор зростання — зацікавленість. Якщо вона у тебе вже є — зазирни в @tapit . Адмін (сам з ІТ) кожен день пише невеликі пости на цікаві теми. Це можуть бути новини про штучний інтелект, рерайт англомовних мастрідів, лайфхак для вдалої співбесіди або кумедні історії.

На каналі щотижня складають добірку айті-івентів з усієї України, багато з яких безкоштовні. TAP IT ! буде корисний як для тих, хто вже давно "в темі", так і для людей, що тільки збираються "увійти в айті". Підпишись на @tapit і будь в курсі всього найцікавішого зі світу Айті.

Другие посты по теме...

LIFEHACK VIDEO 💡 LIFEHACK VIDEO 💡 @LifeHackVideo
​​Любишь поиграть в казино, но собственные деньги нет желания тратить?💰 Любишь халяву, но не знаешь где её искать?🤔 Подписывайся на канал "BonusHunt" https://t.me/gambling_bonus ! На нём - ежедневная сводка всех...
Магазин онлайн - скидки, акции Магазин онлайн - скидки, акции @shopru
​​Квадрат Пифагора: узнай характер по дате рождения. Эти нехитрые вычисления помогут вам раскрыть характер человека. Для этого нужно узнать дату рождения.  И прочитать продолжение
Uzbek-MDK Uzbek-MDK @uzmdk
Постановление о свадьбах в Узбекистане с 1 июля: что в нем будет В Узбекистане с 1 июля может вступить в силу обсуждаемый сейчас проект Постановления, касающийся проведения торжеств. По сообщению членов Сената Олий...
Mash Mash @breakingmash
Сколько стоит номер в Волгограде на два дня во время ЧМ 2018? anonymous poll 15000 – 5K 👍👍👍👍👍👍👍 43% 30000 – 5K 👍👍👍👍👍👍👍 41% 5000 – 2K 👍👍👍 16% 👥 12481 people voted so far.
MDK MDK @mudak
МДКач, у меня важный вопрос: Вы когда-нибудь ебали бабу без сознания? anonymous poll Нет – 952 👍👍👍👍👍👍👍 88% Да – 133 👍 12% 👥 1085 people voted so far.